Onveiligheid, de speeltijd is voorbij!

 

Pleinen en straten die eerder op een vuilnisbelt gaan lijken. Onveilige trein- en metrostations. Volledige wijken die voor hulpdiensten een no go-zone worden. Druggebruik dat alomtegenwoordig is in de openbare ruimte. Het daaraan verbonden druggeweld dat steeds driester wordt. Illegale migratie die ons straatbeeld ingrijpend verandert.

Vanuit de politiek was er al aandacht voor het Zuidstation, maar wij Brusselaars weten dat het probleem zich veel ruimer voordoet. Er moet niet alleen aandacht zijn voor de situatie in en rond het Zuidstation, waar mensen Brussel binnen komen als toerist of pendelaar, maar voor de situatie in gans Brussel, waar wij elke dag leven. Het is tijd om de politiek écht wakker te schudden. We hebben geen nood aan steekvlampolitiek en zachte heelmeesters, maar aan echte oplossingen. Want u, de Brusselaar, verdient beter.

Onze andere publicaties 

Brussel Morgen

 

Brussel heeft veel potentieel. Het wordt tijd dat hier verandering in komt. Wij laten ons niet leiden door politieke correctheid of zicht op vetbetaalde postjes, maar gezond verstand. Met de nodige politieke moed is een beter Brussel voor de Brusselaars absoluut haalbaar. En daar gaan wij voor, samen met álle Brusselaars van goede wil. Brussel Morgen is uw venster op het Vlaams Belang in onze stad! 

Onze vorige uitgaves

Verkiezingsprogramma 2024

 

We hebben de afgelopen jaren het slechtste van de incompetente politieke elite gezien. Ze hebben niet de visie en al zeker niet de wil om het leven van onze mensen beter te maken. Integendeel, onze grenzen werden wagenwijd opengezet, onze energiebevoorrading in gevaar gebracht, onze welvaart de dieperik ingesleurd …

Vraagt u zich af welke wereld onze kinderen en kleinkinderen zullen erven? Wij ook. Als we de systeempolitici laten doen, zal het alleen maar nog meer bergaf gaan. Maar dat laat het Vlaams Belang niet toe. Op basis van een krachtige visie, het behoud van onze welvaart en het aanpakken van de massa-immigratie, biedt onze partij oplossingen. Broodnodige oplossingen die de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen veiligstellen.

Het beloven intense maanden te worden en de systeempartijen zullen van zich afbijten om hun postjes te kunnen behouden. Enkel samen nemen we ons land terug. Enkel samen maken we van 9 juin 2024 een breekpunt van hoop!

Programma voor Vlaanderen 2024