Wat krijgt u van Paars-groen?

 

Het Vlaams Belang blijft het verzet tegen de “anti-Vlaamse en anti-democratische” paarsgroene coalitie van premier Alexander De Croo (Open Vld) verbeten opdrijven. 

“De wittebroodsweken van De Croo en co zijn misschien nog bezig, maar wij staan er al met onze oppositie. Deze regering gaat nog wat meemaken!”

Onze andere publicaties 

Brussel Morgen

 

Brussel heeft veel potentieel. Het wordt tijd dat hier verandering in komt. Wij laten ons niet leiden door politieke correctheid of zicht op vetbetaalde postjes, maar gezond verstand. Met de nodige politieke moed is een beter Brussel voor de Brusselaars absoluut haalbaar. En daar gaan wij voor, samen met álle Brusselaars van goede wil. Brussel Morgen is uw venster op het Vlaams Belang in onze stad! 

Onze vorige uitgaves

Verkiezingsprogramma 2019

 

Leven in Brussel: het is een keuze die steeds minder medeburgers bewust maken. Of eerder: minder en minder mensen blijven in Brussel wonen. Het is een gekend stramien: men komt vol goede moed in de hoofdstad wonen en men geniet in de eerste plaats van de voordelen die de hoofdstad met zich meebrengt. 

Maar al snel wordt men ook geconfronteerd met de schaduwzijde van het leven in Brussel: de Brusselse corrupte politieke klasse, vuiligheid in de straten, agressieve bedelaars, de oprukkende radicale islam in alle facetten van de samenleving, een eindeloos fileprobleem, vandalisme, criminaliteit, openbaar druggebruik,… De lijst is lang. 

Programma voor Vlaanderen 2019