Brusselaars: deel uw bezorgdheden! 

Leven in Brussel: het is een keuze die steeds minder medeburgers bewust maken. Of eerder: minder en minder mensen blijven in Brussel wonen. Het is een gekend stramien: men komt vol goede moed in de hoofdstad wonen en men geniet in de eerste plaats van de voordelen die de hoofdstad met zich meebrengt. Zijnde een rijke cultuuraanbod, bloeiende horeca of het gevoel om deel uit te maken van het politieke epicentrum van dit land.

Maar al snel wordt men ook geconfronteerd met de schaduwzijde van het leven in Brussel: de Brusselse corrupte politieke klasse die vooral uitblinkt in het negeren en zelfs al dan niet onbewust stimuleren van problemen. Problemen die elke stad en zéker een hoofdstad onwaardig zijn: vuiligheid in de straten, agressieve bedelaars met kinderen, de oprukkende radicale islam, een eindeloos fileprobleem, vandalisme, criminaliteit, openbaar druggebruik, … De lijst is lang. 

Uiteindelijk is het steeds de burger die moet incasseren en op zijn tanden bijten. Wanneer de burger verandering wenst, wordt een handvol beloftes naar zijn hoofd geslingerd zonder dat ze maar ooit gehouden worden. Het Vlaams Belang is de volkspartij, en daarom luisteren we naar de bezorgdheden van de Brusselaars. Via deze actie nodigen we u uit om het woord te nemen en uw bezorgdheden te delen. Wij schudden de parlementsleden, burgemeesters of schepenen dan wakker!

Het woord is aan u! U maakt bovendien kans op een gesigneerd boek van Tom Van Grieken! 

Inzendingen

Stap 1 van 4