Brussel Morgen

Uw venster op het Vlaams Belang in onze stad!

in dit nummer

 

De religieuze koerswijziging van de Brusselse PS

Het is inmiddels een publiek geheim, de Brusselse PS is haar eigen diversiteit beu. Het gaat over de groeiende moeilijkheid om Arabisch-islamitische gekozen vertegenwoordigers, die steeds meer aanwezig zijn binnen – en aan het hoofd – van de Brusselse PS, Turks-islamitische gekozen vertegenwoordigers en etnisch gekozen vertegenwoordigers die overweldigend gehecht zijn aan de waarden van het secularisme, samen te brengen.

Overtredingen wegcode door fietsers en stepgebruikers in Brussel amper beboet

Fietsers en stepgebruikers die verkeerslichten niet naleven of fietsers die zonder fietsverlichting rijden, worden in de hoofdstad amper beboet. Dat blijkt uit het antwoord van minister-president Rudi Vervoort (PS) op een schriftelijke vraag die ik hem in het Brussels Parlement stelde. Op een jaar tijd kon de Brusselse politie slechts 501 fietsers en stepgebruikers betrappen op het rijden door het rood terwijl zulke overtredingen dagelijkse kost zijn. Veiligheid begint bij handhaving voor alle weggebruikers.

Buurt rond Zuidstation moet gesaneerd worden

Een aantal vzw’s actief rond het station Brussel-Zuid trekken deze week nogmaals aan de alarmbel: de situatie is er onhoudbaar geworden na herhaaldelijke incidenten met geweld. Het Vlaams Belang pleitte drie maanden geleden al voor een harde aanpak van de criminaliteit. De wijk is een stort geworden waar criminelen, illegalen en drugsgebruikers vrij spel krijgen. Buurtbewoners hebben geen nood aan participatieve rondetafelgesprekken, maar aan een lik-op-stukbeleid die criminelen uit het straatbeeld verwijderen.

BRUSSEL MORGEN

Brussel heeft veel potentieel. Het wordt tijd dat hier verandering in komt. Wij laten ons niet leiden door politieke correctheid of zicht op vetbetaalde postjes, maar gezond verstand. Met de nodige politieke moed is een beter Brussel voor de Brusselaars absoluut haalbaar. En daar gaan wij voor, samen met álle Brusselaars van goede wil. Brussel Morgen is uw venster op het Vlaams Belang in onze stad!

binnenkort in je brievenbus

Brussel Morgen verschijnt driemaandelijks en is volledig gratis.

1
2
3