Brussel Morgen

Uw venster op het Vlaams Belang in onze stad!

in dit nummer

 

Onverdoofd slachten: het Brussels schandaal!

“Een donkere dag voor Brussel, een donkere dag voor het dierenwelzijn.” Zo reageert Brussels Fractievoorzitter voor het Vlaams Belang Dominiek Lootens-Stael na de afwijzing van een voorstel dat bedwelmd slachten zou verplichten, ook bij rituele slachtingen. “Ik ben teleurgesteld in het gebrek aan moed van sommigen, maar blijf vastberaden om deze strijd voor het gezond verstand, die ik al bijna 30 jaar voer te blijven volhouden!”

Parking te duur? Dankzij Groen!

“Dalende koopkracht, gigantische energieprijzen… De mensen hebben het nu al moeilijk de eindjes aan elkaar te knopen”, zegt Brussels Vlaams Belangvoorzitter Bob De Brabandere. “En de Brusselse regering doet er nog een schepje bovenop. Qua timing kan deze geplande prijsstijging moeilijk slechter. ”

Vandalisme aan de Basiliek van Koekelberg: geen alleenstaand feit

De bekende basiliek van Koekelberg is sinds maanden het mikpunt van vandalisme. Begin maart werden nog straatstenen door de ramen gegooid. “Agressie tegen religieuze symbolen mag niet licht worden opgenomen”, zegt fractievoorzitter in het Brussels Hoofdstedelijk Parlement Dominiek LootensStael, die de vernielingen die worden aangericht aan de basiliek scherp veroordeelt. “Dit moet snel worden gestopt en de verantwoordelijken gestraft.”

BRUSSEL MORGEN

Brussel heeft veel potentieel. Het wordt tijd dat hier verandering in komt. Wij laten ons niet leiden door politieke correctheid of zicht op vetbetaalde postjes, maar gezond verstand. Met de nodige politieke moed is een beter Brussel voor de Brusselaars absoluut haalbaar. En daar gaan wij voor, samen met álle Brusselaars van goede wil. Brussel Morgen is uw venster op het Vlaams Belang in onze stad!

binnenkort in je brievenbus

Brussel Morgen verschijnt driemaandelijks en is volledig gratis.

1
2
3