Brussel Morgen

Uw venster op het Vlaams Belang in onze stad!

in dit nummer

 

Rechter bevestigt: Molenbeeks asielcentrum onwettig

Na protest van de omwonenden en het verdelen van infofolders in de buurt door het Vlaams Belang is de burgemeester van Sint-Jans-Molenbeek, Cathérine Moureaux (PS) in actie geschoten.De rechter heeft nu terecht bevestigd dat de vergunningen van Fedasil voor een asielcentrum in voormalig rusthuis Sebrechts niet in orde zijn. Indien men consequent handelt, dringt een snelle sluiting zich op!

Wie zijn de jonge Brusselaars?

Velen van ons glimlachen of worden er woedend van als ze horen dat mediabedrijven het hebben over “jongeren uit Brussel” die de stranden aan de kust of in de recreatiedomeinen onveilig maken. De autochtone Brusselaar begrijpt meteen over wie men het in werkelijkheid heeft. Laten we daar meteen aan toevoegen dat de politieke wereld op dezelfde manier te werk gaat. In feite durft enkel en alleen het Vlaams Belang een kat een kat te noemen of Marokkaans geboefte Marokkaans geboefte, dat het nu gaat om jonge of oudere.

Good Move... Good chaos!

Op 16 augustus, midden in de zomervakantie, voert de stad Brussel een aantal ingrijpende maatregelen in die passen in het Gewestelijk mobiliteitsplan “Good Move”. Een grootschalige aanpak van de mobiliteit in de Vijfhoek, met als doel een autoluwe stadskern te creëren. Alleen lijkt niet iedere Brusselaar de gevolgen van zo’n grootschalige verandering in te zien, laat staan dat de Brusselaar daar op de hoogte van is. Transitverkeer uit het centrum weren is zoals het stof onder de mat vegen… men ziet het niet maar het blijft bestaan!

BRUSSEL MORGEN

Brussel heeft veel potentieel. Het wordt tijd dat hier verandering in komt. Wij laten ons niet leiden door politieke correctheid of zicht op vetbetaalde postjes, maar gezond verstand. Met de nodige politieke moed is een beter Brussel voor de Brusselaars absoluut haalbaar. En daar gaan wij voor, samen met álle Brusselaars van goede wil. Brussel Morgen is uw venster op het Vlaams Belang in onze stad!

binnenkort in je brievenbus

Brussel Morgen verschijnt driemaandelijks en is volledig gratis.

1
2
3